Metodologia multidisciplinarLa combinació entre metodologies augmenta el resultat en els diferents tractaments. Un exemple d'això és la combinació del Mètode RC, juntament amb la Mesoteràpia virtual o Radiofreqüència.

El primer es basa en Electroteràpia, un tractament tecnològic d'última generació. Focalitzem en generar contraccions musculars i en l'augment del percentatge del múscul corporal, aplicant un esforç màxim en un temps mínim, reclutant el màxim de fibres musculars possibles. Tot això genera un augment del to muscular i promou la pèrdua de pes.El segon es tracta de la DIATÈRMIA PER RADIOFREQÜÈNCIA que provoca la reactivació dels processos metabòlics, genera una vasodilatació intensa, augmenta la circulació sanguínia i reactiva els mecanismes cel·lulars alterats, responsables dels diferents problemes estètics. De la mateixa manera la MESOTERAPIA VIRTUAL HPC augmenta la quantitat i profunditat de penetració de substàncies a la pell perquè els principis actius dels cosmètics puguin arribar a l'interior de les cèl·lules i actuar amb la màxima eficàcia.

Aconseguim resultats visibles des de la primera sessió, és indolor i no invasiu, és tecnologia molt avançada i eficaç, són tractaments òptims i segurs.
  

0 comentarios: