Sistema EMS o Electroestimulació
Objectiu i filosofia del tractament.

És un sistema on a través d'impulsos elèctrics generem una contracció muscular d'una forma simultània. Activant prop de 300 músculs al mateix temps.Aquests impulsos elèctrics provoquen un treball muscular intens sense fatigar les articulacions.

Estalviï temps.
Aquest sistema li permetrà realitzar un intens i efectiu entrenament en tan sols 20-25 min.

Construeixi els seus músculs.
Els elèctrodes són col·locats en tots els grups musculars del seu cos.
Obtenir una bona massa muscular, a més del benefici estètic, contribueix a la prevenció de possibles patologies que es representen amb l'edat.
De la mateixa manera aquest sistema és extremadament efectiu contra la flacciditat muscular, ja que per obtenir un to muscular estètic i saludable és imprescindible generar contraccions musculars.

Elimineu greixos.
L'augment del nostre percentatge de massa muscular va directament relacionat amb la pèrdua greix, ja que en obtenir més múscul el que passa és que el nostre metabolisme s'accelera a mesura que van passant les setmanes. D'aquesta manera, el nostre organisme crema més calories amb menor esforç.

Protegiu les articulacions.
Els impulsos elèctrics treballen directament sobre els nostres músculs, d'aquesta manera les articulacions estan alliberades de qualsevol pressió.
Això vol dir que no hi haurà sobrecàrrega articular, com succeeix en treballs convencionals d'aixecament de pes.

Protegeixi la seva esquena.
Al portar integrats elèctrodes al llarg de la columna vertebral treballarem els músculs paravertebrals, difícilment treballats amb els sistemes convencionals. D'aquesta manera podem prevenir problemes d'esquena amb l'edat.

Equilibri tot el seu sistema muscular.
Aquest sistema és el més efectiu i ràpid per poder treballar absolutament tot el seu sistema muscular. Estalviant temps i garantint seguretat.0 comentarios: