Política de PrivacitatLa teva privacitat és important per a Ricky Castaño. Per aquesta raó hem desenvolupat una política de privacitat en la qual descrivim com recollim, utilitzem, revelem, transferim i emmagatzemem les teves dades. Pren-te un moment per a conèixer la nostra Política de Privacitat.

Recollida i tractament de dades de caràcter personal
Les dades de caràcter personal són aquelles que poden utilitzar-se per identificar una persona específica o posar-se en contacte amb ella.

És possible que et sol·licitem dades de caràcter personal quan et posis en contacte amb Ricky Castaño. Ricky Castaño podrà compartir les dades de caràcter personal i utilitzar-los d'acord amb la present Política de Privacitat.

Aquests són alguns exemples de les categories de dades de caràcter personal que podrà recollir Ricky Castaño i els fins per als quals podrem dur a terme el tractament dels mateixos.

Quines dades de caràcter personal recollim?
Quan crees un perfil relacionat amb l'activitat de Ricky Castaño o contactes a través d'un formulari en línia, podem recollir diferent informació, incloent el teu nom, adreça postal, número de telèfon, adreça de correu electrònic, i altres dades. 

Finalitat del tractament de les teves dades de caràcter personal
Les dades de caràcter personal que recollim ens permeten mantenir-te informat sobre les novetats més recents de Ricky Castaño. També ens ajuden a millorar els nostres serveis i continguts. Si no desitjes formar part de la nostra llista de distribució, podràs autoexcloure't en qualsevol moment posant-se en contacte amb Ricky Castaño.

Ocasionalment és possible que utilitzem les teves dades de caràcter personal per enviar-te notificacions importants com, per exemple comunicacions sobre adquisicions i modificacions de les nostres condicions i polítiques. No podràs optar per no rebre aquestes comunicacions, ja que contenen informació important per a la teva comunicació amb Ricky Castaño.

També podrem utilitzar les teves dades de caràcter personal per a fins interns, incloent auditories, anàlisi de dades i investigacions, per tal de millorar la comunitat de Ricky Castaño.

Recollida i tractament de dades de caràcter no personal
Ricky Castaño també porta a terme la recollida de dades de caràcter no personal - dades en un format que impedeix que siguin associats directament amb una persona determinada. Podrem recollir, tractar, transferir i divulgar dades de caràcter no personal per a qualsevol finalitat. Normalment seran dades que ens permeten quantificar l'audiència que està aconseguint la nostra plataforma i serveis.

Si combinem dades de caràcter no personal amb dades de caràcter personal, les dades combinades seran tractades com a dades de caràcter personal en tant segueixin estant combinades.

Galetes i altres tecnologies
La pàgina web de Ricky Castaño podrà emprar cookies i altres tecnologies com píxel tags i web beacons. Aquestes tecnologies ens ajuden a entendre millor la conducta dels usuaris, ens diuen quines parts de la nostra pàgina web han visitat i faciliten i mesuren l'efectivitat de les cerques a Internet. Tractarem les dades recollides mitjançant galetes i altres tecnologies com dades de caràcter no personal. No obstant això, en la mesura que la legislació local consideri les adreces IP i altres identificadors similars com a dades de caràcter personal, també tractarem aquests identificadors com dades de caràcter personal. Igualment, quan combinem dades de caràcter no personal amb dades de caràcter personal, tractarem les dades combinades com dades de caràcter personal als efectes de la present Política de Privacitat.

Com succeeix en la majoria de pàgines web, determinades dades són recollides automàticament i emmagatzemats en arxius de registre. Aquestes dades inclouen adreces IP, tipus de navegador i idioma, proveïdor d'Internet (ISP), pàgines de referència i sortida, sistema operatiu, segell de data i hora i dades de seguiment de clics.

Utilitzem aquestes dades per conèixer i analitzar tendències, administrar la pàgina web, obtenir informació sobre la conducta dels usuaris de la pàgina web i recopilar dades demogràfiques sobre els nostres usuaris en general. Ricky Castaño podrà utilitzar aquestes dades en els seus serveis de màrqueting i publicitat.

Protecció de dades de caràcter personal
Ricky Castaño pren precaucions - incloent mesures administratives, tècniques i físiques - per evitar que les vostres dades de caràcter personal es perdin, siguin robades, utilitzats indegudament, divulgades, modificades o destruides o s'accedeixi als mateixos de forma no autoritzada.

En utilitzar determinats productes, serveis o aplicacions de Ricky Castaño o publicar entrades en fòrums, sales de xat o xarxes socials de Ricky Castaño, les dades de caràcter personal que tu comparteixis seran visibles per a altres usuaris, que podran llegir-los, recopilar-los o utilitzar-los. Tu seràs responsable de les dades de caràcter personal que decideixis enviar en aquests casos. Per exemple, si indiques el teu nom i adreça de correu electrònic en una entrada publicada en un article o un fòrum, aquesta informació serà de domini públic. Actua amb cautela en utilitzar aquestes prestacions.

Integritat i conservació de dades de caràcter personal
Ricky Castaño dona facilitats per garantir que les teves dades de caràcter personal siguin correctes, estiguin completes i es mantinguin actualitzades. Conservarem les teves dades de caràcter personal durant el període de temps necessari per complir els fins descrits en la present Política de Privadesa, tret que la llei ens exigeixi o permeti conservar durant un període de temps més llarg.

Accés a les dades de caràcter personal
Pot ajudar-nos a garantir que la teva informació de contacte i les teves preferències siguin correctes. Pel que fa a les altres dades de caràcter personal, procurarem permetre accés als mateixos perquè puguis sol·licitar-nos rectificacions en cas de ser incorrectes o eliminar-les en cas de no estar obligats a conservar-les per imperatiu legal o per raons professionals legítimes. Queda reservat el dret a no tramitar aquelles sol·licituds que siguin excessivament reiterades, que impliquin un esforç tècnic desproporcionat, que posin en risc la privacitat de tercers, que resultin inviables o per a les que el dret d'accés no sigui exigit per la legislació local.

Pàgines web i serveis de tercers
Les pàgines web de Ricky Castaño podran contenir enllaços a pàgines web, productes i serveis de tercers. La recollida de dades per part de tercers, incloent de dades sobre localitzacions o dades de contacte, es regirà per les teves respectives polítiques de privacitat. Us recomanem que consulteu les polítiques de privacitat d'aquests tercers.